La cançó de la setmana

Acabam el nostre minicicle  d’artistes de les Illes Balears amb el duet Vacabou. Esperem que aquest especial que he fet us hagi permès descobrir alguns artistes que teníeu ben a prop i que potser desconeixíeu.

Vacabou són realment Joan Feliu i Pascale Saravelli i es pot dir que practiquen el gènere trip-hop (un tipus de hip-hop mesclat amb bases electròniques lentes), però sovint s’apropen al típic pop-rock indie com a la cançó que us present a continuació, Under the wheels.

El tema pertany al seu recent darrer disc, The drums of Twiligth (2014), el qual és el tercer de la seva carrera després de Vacabou (2003), fitxat pel segell del famós Brian Eno, Twelve Songs Inside (2007).

O si preferiu el tema en acústic i en directe:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.