Una Passió accidentada

Ahir vespre, Esqueix Teatre oferí la representació de la Passió a Sant Llorenç. En el transcurs de la representació, l’actor que encarnava a Jesús, Jaume Joan, en una caiguda, de forma fortuïta es va fer mal.La representació es va interrompre i es va avisar als serveis sanitaris que traslladaren l’actor a l’Hospital de Manacor on li diagnosticaren una fisura de la qual serà operat avui.

Volem desitjar a l’actor una prompta recuperació, especialment de part tots els companys i les companyes d’Esqueix Teatre.

3 pensaments a “Una Passió accidentada

  1. Jo esteia ha se segoga fila ben ha se enfront de aqui on vares caure, i en so renou de es cop, vaig pensá; Jo ja no me axiqueria. Be, que no hagui estat res i una pronta recupereció, hi que prest te vegen pes Poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.