Beneficis humans d’una aquatló solidària

Ja sé que només suposa una gota d’aigua en un tassó que continua molt buit i, el que és pitjor, amb poques esperances d’arribar-se a omplir algun dia. Ja sé també que el que hem de fer és canviar d’arrel el sistema que regeix el nostre món, si volem canviar alguna cosa i no fer només aquatlons, sopars, concerts… solidaris (ja no tenc tan clar que realment estiguem dispostos a canviar res i, molt menys, sacrificar alguna cosa per fer-ho). Però què voleu que us digui encara que sigui tan poqueta cosa i, si almanco ha servit per fer veure als nostres alumnes que hi ha una altra vida més enllà de la seva televisió, iphone, ipad…, ja val la pena haver fet una aquatló solidària al nostre institut (IES Portocristo) que ha permès una construcció d’una escoleta (ben senzilla, això sí) en una zona d’Àfrica. Per això em fa ganes compartir amb vosaltres les imatges i la carta que hem rebut dels cooperants d’allà en la qual ens mostren com han estat invertits els doblers:

Carta i imatges dels cooperants: enllaç

Crònica i imatges de l’Aquatló: enllaç

Aquest proper mes de juny intentarem repetir experiència, però encara millor intentant que els comerços del poble i algun personatge significatiu hi participin. A més ampliarem l’experiència a les diferents escoles de Primària del Port.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.