La cançó de la setmana

Unes moneies àrtiques cantant rock and roll? Això és el que ens ofereixen Arctic Monkeys, el grup de rock més interessant que ha donat Gran Bretanya en els darrers anys. Ni Oasis,ni Blur, ni res d’això…

Arctic Monkeys aconseguiren l’èxit ben prest, concretament a l’any 2006 amb només vint anyets. Però no perderen el cap i han seguit en el camí de l’èxit amb un rock directe, ple de canvis de ritme marca de la casa i una lletra que bascula entre la ironia i la crítica social.

Podeu veure tot això que us dic en aquesta cançó, When the sun goes down, interpretada en directe. De totes maneres he de dir que després d’haver-los vist dues vegades en directe (una a Barcelona i l’altra a San Francisco, al festival  ) consider que els falta un poquet de més xispa en els concerts (no així el so, ja que sonen fenomenal). Au idò, que els degusteu (la lletra està subtitulada en el mateix vídeo) :

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.