Xavier Melgarejo a Menorca Edu21

Menorca, en temes educatius, i des de fa anys, des de Benejam, potser ens va algunes passes envant. Ara mateix els educadors estan engrescats en el projecte “Menorca Edu 21” amb la finalitat de treballar per un futurs superador de les variants circumstàncies polítiquesMenorca Edu 21Vegeu l’nteressant aportació de Xavier Melgarejo sobre l’educació a Finlàndia. Tots som conscients de les enormes diferències socials i culturals, però, malgrat tot, potser d’algunes idees en podriem prendre llum (tant de Finlàndia com de Menorca). Es tracta de reflexionar-hi i treballar des de cada reconet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.