Arcadi Oliveres, a Artà

Si no l’heu sentit mai o ja l’heu sentit altres vegades. Si voleu escoltar una crítica nítida de la situació que vivim, vos recoman que aneu a la conferència que Arcadi Oliveres, catedràtic de la Universitat Autònoma de Barcelona, membre del Consell Científic d’ATTAC Espanya i president de Justícia i Pau oferirà demà, dijous, 15 de maig, a les 20 hores al Teatre d’Artà.La conferència es titula CONSUMISME I JUSTÍCIA SOCIAL i està organitzada per l’AMIPA del Centre Sant Salvador d’Artà dins de les II Jornades sobre educació que celebra el col·legi.

  • municipal de Artà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.