Els bancs es queden 50.000 vivendes el 2013

El Banc d’Espanya ha publicat l’informe relatiu a les execucions hipotecàries durant l’any 2013. La primera dada que crida l’atenció és que els bancs s’han quedat 49.694 vivendes, un 11% més que l’any 2012.Les dacions en pagament (entrega de la vivenda a canvi del deute) s’han incrementat en un 1,3%, però resulta curiós que les dacions en pagament de la vivenda habitual han baixat un 13% després del canvi de norma impulsat per Govern del Partit Popular, que pretenia evitar que la gent es quedàs al carrer.

Aquí teniu l’informe del Banc d’Espanya

banc espanya

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.