Nova tenda dels fills d’en Bernat “Busco” a Cala Millor

A principis de la dècada dels anys 70 molts de llorencins obriren comerços a Cala Millor o anaren a treballar als hotels. Aquest va ser el cas d’en Bernat Brunet “Busco” i família. Obriren un supermercat al Passeig Cristòfol Colon de Cala Millor. Al tornar grans els fills, Tomeu i Antoni, ampliaren amb un nou supermercat al mateix carrer juntament amb les noves famílies que formaren, en Tomeu es va casar amb la llorencina, M. Magdalena Estarelles, i Antoni amb la serverina, M. Antònia Valcaneres.

Amb el pas del temps han anat consolidant els dos supermercats i enguany han decidit provar sort amb un nova tenda de roba, situada just al costat del segon supermercat. És la tenda de roba que per motius de jubilació va deixar en, Jaume Puigrós després de més de trenta anys d’atenció al públic.

Renovada la tenda i conservant la qualitat de sempre i amb noves marques de vestir i esport per a totes les edats han obert amb el nom de B&S Sport. Des de card.cat desitja’m sort en la nova tenda que acaben de inaugurar. Si els voleu visitar i arribar-hi en cotxe, heu d’agafar el carrer Platja, més conegut com el carrer de correus.
Tenda BS Sport 20-05-2014 003Tenda BS Sport 20-05-2014 007Tenda BS Sport 20-05-2014 009Tenda BS Sport 20-05-2014 005

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.