Curiositats punyents

Dues petites curiositats que van directe a la jugular, sense contemplacions i que segur no són del gust de tothom, però que punyetes! si en aquesta revista no movem un poc de brou… Per cert que ningú m’acusi que són oprtunistes, perquè ja ho anticip: efectivament ho són!

1. El jugador de l’Atlètic de Madrid, Diego Costa, una setmana abans de la final de la Champions va anar a veure els metges de l’equip, aquells que tenen títol oficial i es guien per la medicina acadèmica. Li digueren sense embuts que estaria quinze dies de baixa i que era impossible que pogués jugar la final. El davanter, caparrut com pocs, no va acceptar la decisió i va marxar fins a Belgrad perquè una doctora d’aquestes de la medicina alternativa el tractàs. L’esmentada doctora,   Marijana Kovacevic, el va intentar curar amb placenta de cavall (sí, ho heu entès bé). El resultat? El jugador es creia estar bé (el perill de l’efecte Placebo) i fins i tot va començar la final, però no va durar ni deu minuts al terreny de joc. Ara, per haver forçat, es pot perdre el Mundial. Un avís per als amants de les medicines alternatives?

2. Segons el senyor Bauzá, el nostre presi,  el Govern aplica el TIL perquè va obtenir la Majoria Absoluta en les darreres eleccions autonòmiques (oblida que només el van votar el 27% de ciutadans balears, així que va obviar l’opinió de més del 70% de la població, a part que en el seu programa en cap moment va dir com de malament aplicaria el TIL), però mirau les coses que a les darrers eleccions europees només el van votar unes 75.000 persones. Si a la manifestació antiTIL hi havia de 80.000 a 100.000 persones, per  la mateixa regla de tres el nostre gran president supòs que retirarà ipso facto el TIL. Ai quan algú es fa esclau de les seves pròpies paraules…

3 pensaments a “Curiositats punyents

    • El to de l’article, desenfrenat, irònic i poc seriós, així ho demanava. Se diu adaptar el to adequat a cada situació je je. També conegut com a registre lingüísitic, com vostè ja deu saber senyor professor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.