Final d’activitat de Multiesport

El passat divendres 30 de maig es va dur a terme, al poliesportiu municipal Margalida Fullana, la clausura de l’activitat de “multiesport” del municipi de Sant Llorenç.

Al llarg de tot el capvespre van acudir a l’activitat una cinquantena de nins i nines que durant tot l’any han pogut gaudir d’aquesta activitat impulsada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

A més, els participants van poder gaudir de diferents materials (escacs gegant, connecta 4 gegant, hoquei, curses de sacs, mini-tenis, etc.) i inflables proporcionats per Consell de Mallorca i un magnífic berenar, cortesia de l’Ajuntament.

Tant participants, com pares, com monitors i organitzadors van quedar molt satisfets de l’activitat i, en particular, de la acollida del projecte, per la qual cosa s’espera que l’any que ve es pugui tornar a repetir.

Grup1 Grup2 Grup3

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.