Dol a Sant Llorenç, Santanyi i Manacor per la mort sobtada de Mn. Jeroni Llambies Vidal

La notícia, el passat dilluns dematí, de la mort sobtada per un infart (la nit abans) del rector de la Unitat de Pastoral de Sant Llorenç, va commocionar als veïnats del terme de Sant Llorenç, Santanyi i de la barriada de Crist Rei de Manacor, on va estar destinat durant vint anys i va ajudar a la consolidació del Grup d’Esplai, i a la dinamització del barri.

Mn. Jeroni era una persona alegre, que sempre ajudava i donava coratge a tothom, una persona que vivia el moment compromès amb la societat, ajudant el més desfavorits, expressava les seves inquietuds culturals amb articles a revistes de la comarca. Compartia les seves opinions amb els lectors de la revista digital www.card.cat de Sant Llorenç des Cardassar les seves col•laboracions i informacions eren seguides amb interès. Durant el darrer any el seu treball al front de la Unitat de Pastoral que inclou les esglésies de: Sa Coma, S’Illot, Sant Llorenç i Son Carrió, era difícil i estressant per la manca d’ajuda ja que no podia comptar com abans amb, Mn. Rafel Umbert, Mn. Antoni Riutort, destinats actualment com a rectors a altres parròquies i amb Mn. Miquel Jaume, jubilat. El passat diumenge va dir missa a les 9 del matí a Sant Llorenç, a les 10 missa i comunions a Son Carrió, a les 11 missa i comunions a sa Coma, al capvespre a més de visitar amics, malalts i condol al cementiri, missa a les 19:00 h a S’Illot.

El passat dimarts dia 17 de juny a les 20:45 al seu poble natal Santanyi, el bisbe, Mons. Javier Salinas, acompanyat de més de quaranta preveres va celebrar un multitudinari funeral. El funeral del dimecres a Sant Llorenç, va ser presidit per mossèn, Joan Servera, acompanyat de tots els preveres i frares de la Comarca de Llevant. Esta per confirmar la missa en sufragi de la seva ànima a Son Carrió, S’Illot, i sa Coma on també era el rector. El diumenge està previst a l’església de Crist Rei de Manacor a les 19:30 homenatge i missa en sufragi de la seva ànima.
Una de les coses que més interès posava el nostre rector mossèn Jeroni , era el Full Parroquial Unitat de Pastoral de Sa Coma, S’Illot, Sant Llorenç des Cardassar i Son Carrió. Era la manera que tenia d’arribar al fels i compartir a més de les notícies i activitats parroquials articles del seu interès. Al darrer número publicat el dia de la seva mort, va incloure unes paraules del papa Francesc del (Àngelus, 18 agost 2013) titulat, “Viure la fe no és decorar la vida amb una mica de religió”. Màxima que el nostre rector, mossèn Jeroni Llambies, sempre va aplicar a la seva vida. Descasi en Pau.
Dia del Ram 2014 església Santa Maria de sa ComaMn. Jeroni Llambies dia del Ram 2014Missa Patrona Santa Maria de sa Coma 12-09-2013

 

Missa Patrona12-09-2013 044-crop

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.