Pàdel vs Ocells

Suposo que parlar d’ocells morts, estampats contra una mena de plàstic superresistent a unes pistes de pàdel, pot resultar incòmode per uns, una pardalada per uns altres i una urgència per d’altres que, com jo, no podem evitar de pensar si és necessària aquesta mort i si, d’alguna manera, es podria evitar.

Als primers els voldria dir que no tinc res en contra del pàdel en sí, però si molt d’emperons amb aquestes pistes, no només per la deixadesa que presenten per tots els costats (sense banys, sense ombra, sense paperes, etc.) sinó sobretot per la quantitat d’ocells que maten cada dia.

Als segons, sí, segurament hi ha coses molt més importants, però de moment em deixo dur per allò de “pensa globalment, actua localment”, no puc salvar les balenes, ni fer segiuir el protocol de Kioto, ni aturar el canvi climàtic, però sí que puc reciclar, anar en bicicleta i salvar un parell de gorrions. Després, ja veurem.

Als tercers, idò no sé que dir-vos més enllà de que comparteixo el vostre malestar.

No pretenc ni que tanquin les pistes, ni tomar-les ni res de tan dramàtic, però no fer res tampoc no entra dins el paquet. Les pistes són de propietat municipal i, per tant, l’Ajuntament ha de prendre alguna mesura: posar arbres de creixement ràpid als voltants, posar superfícies que no focin transparents, etc.

Si teniu idees per posar fre a aquesta matança, compartiu-les.

4 pensaments a “Pàdel vs Ocells

  1. Només cal posar enganxines (grosses, fosques, per exemple amb siluetes d’ocells en vol), a les parets. Amb això les parets transparents ja es fan molt més visibles per als animals en general.

  2. O posar arbres envoltant les pistes i farem el lloc una mica més bonic i els ocells ja no tindran l’ocasió d’estampar-se contra els vidres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.