II Cursa Nocturna d’Orientació Punta de N’Amer

Per segon any consecutiu el Club Esportiu Dimonis Muntanyers de Sant Llorenç des Cardassar , i la Federació Balear d’Orientació organitzem la Cursa Nocturna d’Orientació Punta de n’ Amer. Cursa que s’ha consolidat com una de les cites ineludibles de l’estiu. Aquest any la carrera es celebrarà dia 19 de juliol a les 22:00, al pàrquing de la platja de Sa Coma.

Volem animar a tots a participar a la mateixa, ja que es tracta d’un aconteixament adequat tant per principiants com per experts, joves i no tan joves, grups o participants en solitari, en definitiva es tracta d’una carrera en la qual poden participar tothom independentment de la seva condició física, ja que el que importa es l’entrenament, la interacció amb el mitjà i la diversió. Diversió dins un ambient marcat per les festes locals de Sa Coma i on sortejam grans premis entro tots aquells que hi participin. Premis com un sopar per a dues persones, 4 frontals Silva, 1 val per valor de 50 euros en roba Deportiva, 2 quotes de gimnàs i un passeig amb cavall.

A més de tot això es realitzarà el sorteig de dos viatges amb helicòpter mitjançant la venda de paperetes en el lloc de la carrera.

En que consisteix la carrera? Es tracta d’una cursa d’estil Score, és a dir

Tots els participants surten a la vegada amb un mapa de la Punta de n’Amer on hi ha dibuixats la col·locació de 25 estaques distribuïdes per tot el terreny, quan més lluny està més dificultat i per tant major es també la puntuació.

Al cap d’una hora tots els concursats han d’haver arribat a la meta de no ser així es començarà a descomptar punts. Guanya aquell participant que hagi aconseguit fer més punts.

Més informació a www.dimonismuntanyers.com

Inscripcions a Elitechip: http://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=1469262&compsec=signup

poster_web

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.