Sant Llorenç, a la premsa escrita, avui

No resulta gaire habitual, per això hom s’hi fixa. Avui, la premsa de Ciutat (crec que a DM i UH) es fa resò de dues notícies de caràcter local i d’interès general.Una es relativa a la cloenda de les excavacions en el Poblat talaiòtic de s’Illot (tema ja comentat en diversos “posts” de card.cat)

L’altra es refereix a la petició que, conjuntament amb l’ajuntament de Son Servera el municipi fa al Govern, perquè s’estableixi una línia de transport pública i directe, entre el nostre núcli turístic i l’aeroport

Atesa l’evidència de que els del PP no volen tren (basti veure la doblerada que es gasten en anul·lar la feina de l’anterior Govern), potser es tracta de reclamar -si mes no, temporalment- vies alternatives, populars i sostenibles, als forçosos, inevitables i, a vegades, esperpèntics -quatre persones, quatre cotxes-, desplaçaments en vehicle particular.

(Imatge: d’avui en el fb de Joan Umbert)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.