Politiqueig

Sabíeu que es PP mos ha pujat es imposts indirectes més des vint per cent? Té dues idees: primera, recaptar més, i s’altra, empobrir-mos perquè siem més manejables pels empresaris.

Sabieu que el Sr Canyete, és soci de petroleres? Ja ho era des pinsos de ses vaques boges.

Sabíeu que el Sr Canyete presumeix d’haver estat tota sa vida dins sa política, i ho ha estat tot? O sia; s’ha passat sa vida, sense fotre cop.

Sabíeu que es PP se va carregar sa Sra. Salom de sa política directa per ser titular d’una Farmàcia? Sí, per ses mateixes circumstàncies que es nostre estimat President. Justícia d’Espanya, però Doctors té sa Llei.

Sabeu quin podria ser es motiu d’un peix i s’altre carn, idò perquè sa Sra. Salom, com que només venia el que venia, és una Farmàcia normal; sa del Sr President com que s’ho va anar preparant amb temps, amb Residències, factures al Govern i altres, en un any va facturar se friolera de vuit-cents vuitanta-sis mil cinc-cents deu euros, quasi un milió, no és rar si no amolla, però segons ses seves lleis és il·legal.

Sabíeu que fins aquest mes, mentre es PP presumia de rebaixar s’atur, també baixaven es números d’afiliats a sa Seguretat Social?

Vos en recordau abans des PP quan sa Patronal necessitava quaranta dies per any treballat per poder-te fotre’t fora? I ara en ells? Basta que es Patró un matí s’aixequi malament.

Sabíeu que sa reforma laboral es va fer per poder entrar es fills ben preparats per sa meitat de preu?

Encara que ells diguin, qualcú me pot dir per què serveix sa Reforma Laboral a sa Nació?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.