Primera ginkana familiar. Festes de Sant Llorenç

Sí, sí, sí famílies, una Ginkana familiar, un recorregut incògnic, un “anar a fer voltes pel poble” per cercar els objectes més absurds, contestar les preguntes més recercades o vestir-vos de nanets o, pot ser, fer-vos traductors per uns minuts i, esperam, passar una bona estona.

Com és això de familiar: la idea és que sigui el més participatiu possible, per tant tothom hi té cabuda, de 0 a 100 anys! L’únic requisit és que, el menys, dos dels membres de cada equip siguin família, cosa no molt difícil perquè tots sabem que “No som un poble, som una família”

Quan? dia 11 d’agost a les 17:00 a l’Elefant Verd per repartir proves i començar

Com? a peu, amb bicicleta, amb cohet, amb patinet o amb qualsevol mitjà de transport que no faci fum!

INSCRIPCIONS: en principi em posat com a data límit per apuntar-vos dia 8 d’agost. Es tracta de tenir preparat el material i no tudar paper.  Us podeu inscriure per correu electrònic a: lelefantverd@gmail.com o si pegau un bot a la llibreria C/Cardassar, 23. Sant Llorenç o també per facebook

* preparau màquina de fer fotos, disfresses, neurones, llàpis, paper i cametes!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.