Nous cinturons negres

 

Cinc nous cinturons negres. El Renshinkan torna estar d’enhorabona, els seus alumnes han tret un cop mès molts bon resultats, aquesta vegada a l’examen de cinturó negre

La setmana passada i organitzat per la Federació Balear de Judo, al Poliesportiu de Sineu, la seu dels esdeveniments federatius, es van agrupar uns 35 candidats venguts de tots els indres de les nostres Illes.

5 representants del Renshinkan mès 2 esportistes del Mallorca Nort Judo van ser els que va preparar en Pep Mascaró conjuntament amb en Feliu Portella. Altra vegada es van lluir amb uns exàmens sensacionals aconseguint unes de les millors notes del tribunal. Les katas i els treballs mostrats van ser dignes d’autèntics cinturons negres amb combinacions i encadenaments reals utilitzats en la competició.

Acabat l’examen aquest varen ser felicitats per els esportistes d’altres clubs i per molts de professors allà presents, i sobre tot una menció especial als *ukes* Lluis Llull i Miquel Cabrer, per el seu treball i ajuda mostrada durant l’examen i tot el curs de preparació.

Els grans protagonistes d’aquest esdeveniment són:

Per 1º dan: Tomàs Sureda Maimó, Tolo Coll Prats, César Cano Traba, Franco Sergio González, Pedro Febrer Martínez i Izan Amengual
Per 2º dan: Pere Lluís CerdàJudo

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.