II Concurs d’ensaïmades

Ahir a la plaça de l’església es va celebrar la segona edició del concurs d’ensaïmades amb premis a l’ensaïmada més plantosa i a la més bona, una de les activitats que més interes generaren l’any passat per la seva originalitat.

De les 12 ensaïmades presentades a concurs, al jurat considerà que la més plantosa corresponia a la elaborada per na Barbara Femenies i el premi a la més bona va ser per la que va elaborar na Maria Febrer. Enhorabona als guanyadors! La veritat es que fan bona pinta totes.

A continuació vos deixam amb un recull de fotos realitzades per en Jaume Salas que ens ha fet arribar en Rafel Duran. Des de aquí aprofito per donar-lis les gràcies i recordar-vos que si teniu fotos de les festes que vulgueu publicar podeu enviar-nos-les a l’adreça de correu electrònic editors@card.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.