Joan Sanxo Tous (1905-1978)

Avui vespre, a les 20,30, a la biblioteca de Sant Llorenç, es presentarà el llibre de Josep Cortès i Servera, “Josep Sanxo i Tous (1905-1978). Vida i obra d’un ideòleg del nacionalisme d’esquerres”. L’obra serà presentada per Mateu Morro i Marcè, que ha fet el pròleg del llibre i per l’editor, Lleonard Muntaner.

Josep Cortès ha trescat la vida i l’obra d’un intel·lectual mallorquí de primera línia, pertanyent al mallorquinisme polític del primer terç del segle XX, que veié truncada la seva carrera com a conseqüència de la Guerra Civil.

INVITACIÓ

ARA BALEARS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.