La cançó de la setmana

Avui acabam aquest cicle d’estiu de mescles, col·laboracions, versions, duets… i altres curiositats. En dos mesos hem mesclat música amb cinema, sèries de televisió i ràdio; i hem ajuntat també cultures  tan diferents com l’africana amb la nord-americana i la gaèlica amb la jueva. Avui, per acabar, ens acomiadam amb un bon matxembrat mallorquí: Antònia Font canta Tots Sants.

Si ho recordau Tots Sants va ser un grup de Manacor que tocava rock més bé heavy i que en els anys 90 van aconseguir certa popularitat més enllà de la nostra illa i tot. Després de 10 anys de silenci pareixia que estaven dispostos a tornar, però la mort sobtada del seu vocalista, Xavier Ramis, ho va desbaratar tot. Antònia Font, en el seu darrer disc, Vostè és aquí (2012), els van rendir tribut cantant una versió de Leyenda negra, això sí, amb el seu peculiar estil, molt més pop que no els Tots Sants.

Aquí vos deix el tema. Fixau-vos bé amb la lletra, una forta crítica de la invasió espanyola a Amèrica del Sud.   Recordeu que la setmana que ve ja tornarem alb el nostre format habitual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.