Menú de setembre

Us passam el menú que podreu trobar a L’Elefant Verd a partir de la setmana que ve. Esperem degusteu els nostres postres lentament i amb el cap ben obert.

MENÚ DEL MES DE SETEMBRE

  • DIA 12 de SETEMBRE, a les 16:00 contacontes + taller artístic a partir del llibre il·lustrat “UN, UN PE, UN PERRO”. A partir de 4 anys. 5 euritos per participant. Per un millor funcionament de l’activitat us pregam confirmar assistència.

  • DISSABTE 13 de SETEMBRE, a les 10 contacontes + taller artístic a partir del llibre il·lustrat “UN, UN PE, UN PERRO”. A partir de 4 anys. 5 euritos per participant. Per un millor funcionament de l’activitat us pregam confirmar assistència.

  • DIVENDRES 19 i 26 de SETEMBRE, a partir de les 17:15. ACTIVITATS ESPORTIVES A L’AIRE LLIURE en anglès. Per a nins i nines de 4 i 5 anys. 5 euritos per participant. Aquesta activitat es durà a terme amb grups molt reduïts de màxim 5 participants, per tant, cal apuntar-se*

* Per un millor funcionament de l’activitat les persones que s’apuntin via mail, per telèfon o, millor encara, personalment, tindran preferència davant aquelles que ho facin per facebook

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

C/Cardassar, 23. Sant Llorenç. lelefantverd@gmail.com 600541778.

  • Estam oberts a tot tipus de suggeriments i propostes de millora. Desitjam que aquest es tresformi en un espai obert a les famílies, un espai de debat, reflexió i creativitat.

BON PROFIT

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.