La diputada i portaveu d’educació Ana María Aguiló i el seu blog-desastre

Un dels “personatges” del Partido Popular que ha ficat més mal a l’educació en general dels nostres fill i filles i als seus mestres, sense cap dubte ha estat la diputada i portaveu d’educació del grup popular al Parlament Ana María Aguiló.

No entraré en detalls de les seves actituds barroeres i provocadores, orientades tan sols a mantenir la cadira que li dona el sou al parlament (deu ser allò que el president Bauzá anomena fidelitat), just volia fer veure la poca credibilitat que té aquesta senyora.

El mes passat Ana Aguiló va posar en marxa el seu blog personal “Web de opinión sobre educación”. En principi res estrany, tothom té dret a expressar les seves idees encara que no ens agradin, el problema ve quan repassam els escrits que hi ha fet i trobam que estan farcits d’errades ortogràfiques i de sintaxi. Ni tan sols a l’hora de copiar i afegir texts d’altres llocs se’n ensurt.

Com que val més una imatge que mil paraules, aquí teniu captures de pantalles dels seus escrits. De ben segur no aprovaria ni un examen de primària.

Aina Aguiló 1 Aina Aguiló 2 Aina Aguiló 3 Aina Aguiló 4 Aina Aguiló 5 Aina Aguiló 6 Aina Aguiló 7

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.