EL Tribunal Superior de Justícia suspèn l’ordre del TIL

La Sala del Contenciós Administratiu del TSJ de les Illes Balears ha dictat quatre ACTES als recursos presentats per STEI-UGT, CCOO, Confederació d’associacions de pares i mares d’alumnes de les Illes Balears i l’associació Docents per la democràcia.En aquests actes el tribunal decideix “Estimar la petició de suspensió, i acordar-la, de l’Ordre de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 9 de maig de 2014, publicada que fouen el BOIB núm.64 del dia següent, i per la qual es desenvolupen determinats aspectes del tractament integrat de llengües als centres docents no universitaris”.

Contra aquest acte el overn pot presentar un recurs de reposició que NO atura la suspensió, per tant, digui el que digui el Govern, en aquests moments no es pot aplicar el TIL al centres perquè l’ordre suspesa era l’encarregada de fixar el calendari i els nivells als quals s’havia d’impartir el trilingüisme.

La caparrudesa del Govern que recordem ha perdut als tribunals el calendari d’aplicació del TIL (2013), el decret del TIL (2014), les instruccions del TIL (2014) i l’ordre d’aplicació del TIL (2014) ha duit el caos als centres docents. És ben hora que mestres, professors, pares, mares i alumnes es decideixin a passar comptes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.