Resultats de l’enquesta de Card.cat

Pareix que els nostres lectors, almanco la majoria, els hi és igual guanyar més partits o jugar a una categoría més alta, el que volen és veure córrer llorencins pel Moleter i veure la seva gent. Potser el nou president del club en prengui nota…

També destaca cert sector de gent (un 30 per cent) que directament passa del tema. Es veu que entre els nostres lectors n’hi ha bastants que no són gaire futbolers. Aquí teniu els reusltats definitius:

Prefereixes un Cardassar "estrella" o un Cardassar "llorencí"?

  • Llorencí (65%, 28 Vots)
  • M'és igual (30%, 13 Vots)
  • Estrella (5%, 2 Vots)

Nombre de votants: 43

Loading ... Loading ...

PD: Per cert, a part de les cròniques d’en Tolo Roig sobre el partits del Cardassar, la nostra revista des de fa poc ofereix el claendari de partits que cada cap de semana fan els equips del Carde(des del futbol base fins als més grans), gràcies a la col·laboració d’en Pep Canet. Els futbolers no vos podreu queixar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.