Material per a la recollida porta a porta

A partir del mes d’octubre, les bosses per a la matèria orgànica es poden anar a recollir al Parc Verd. L’horari és de dimarts a dissabte de 9’00h a 13’00h i de 17’00h a 20’00h. I els diumenges de 9’00h a 14’00h.

L’altre material, els cubell per a vidre i matèria orgànica, així com les bosses per a paper i envasos lleugers, s’ha de sol·licitar al departament de Medi Ambient a mediambient@santllorenc.es o bé telefonant al 971812083

 

2 pensaments a “Material per a la recollida porta a porta

  1. El que entenc jo, és que pots anar a cercar ses borses per posar al cubell de l’orgànic al punt verd i si no tens cap cubell o les borses per cartró i els envasos t’has de posar en contacte amb medi ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.