Atenció cavallers… Agenda de la setmana

L’Elefant Verd us presenta l’agenda de la setmana, atenció que es presenta interessant!

SORTEIG ENTRADES. Aquesta setmana l’Elefant Verd sortejarà dues entrades per anar a veure El príncep feliç aquest dissabte a les 18h. a l’Auditòrium Sa Màniga. Com hi puc participar? Us heu de teletransportar fins a l’Elefant Verd (C/Cardassar, 23 Sant Llorenç), escriure el vostre nom a un paper, posar el paper dins un pot i creuar els dits perquè us toqui. El sorteig es celebrarà dissabte a les 12 del matí. Si adquiriu un llibre podreu escriure el vostre nom dues vegades, toma ya!

PRESENTACIÓ de l’editorial BABULINKA BOOKS. Dijous dia 16 a les 19:30. Mar González Duran és l’ànima de l’editorial Babulinka Books. Una nova editorial centrada en editar llibres emocionalment inspiradors per al desenvolupament interior i l’educació emocional. Aquest és el somni d’aquesta microeditorial que neix destinada a aportar el seu gra de sorra per mirar de construir un món més humà. A través d’històries emotives, d’àlbums il·lustrats originals, divertits i curosament editats, i d’altres fórmules associades al món del llibre, Babulinka Books ens fa propostes interessants per decidir-nos a mirar cap al nostre interior i mirar de ser més savis. Per un millor funcionament de l’activitat us pregam confirmar assistència. En acabar farem una copeta o potser rovegarem qualque coseta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.