Nombroses palmeres de sa Coma afectades pel Morrut Roig

Nombroses palmeres de Sa Coma han estat afectades pel Morrut Roig (Rynchophorus ferrugineus). Els serveis municipals de l’Ajuntament de Sant Llorenç han detectat unes 21 palmàcies que presenten signes d’afectació de la plaga del morrut roig. L’Ajuntament ha procedit a enviar cartes informatives els propietaris de palmeres afectades i de les actuacions que han de realitzar sobre les palmàcies ubicades a les zones d’ús privat, per tal d’evitar la proliferació de la plaga a altres exemplars veïnats i donar compliment a la normativa vigent.
palmeres sa Coma 14-10-2014 001

palmeres sa Coma 14-10-2014 003

palmeres sa Coma 14-10-2014 004

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.