Prèvia: Cardassar-Escolar.

Un Cardassar eufòric, després de la seva merescuda victòria a Santanyí, rebrà aquest vinent diumenge, a les 17:00h, a l’Escolar de Capdepera amb la intenció de seguir en la bona línia de resultats i bon joc que faci vibrar els seus aficionats; com és lògic, els gabellins vendran disposats a guanyar el partit.

Abans del partit es retrà un merescut homenatge ha Xavier Gil que aquesta temporada a penjat les botes despres de mes de 600 partits. 28 temporades defensant la camiseta del Cardassar passant per totes les categories:benjamí, juvenil, sa penya, tercera divisio i regional; també va ser segon entrenador a un equip del futbol base del club i finalment capita de preferent. Tota una vida esportiva dedicada al mateix club!.

El número 8 es retira als seus 35 anys; un jugador estimat pel trio arbrital i cosos tècnics que ha tingut al llarg de la seva carrera esportiva; també companys,contraris,afició…
A decidit deixar la practica del futbol
Tan sols queda dir “GRÀCIES CAPI”

Breus:
Federer guanya el torneig de Shangai
Es celebra el sorteig de la copa del rey de futbol

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.