La cançó de la setmana

Si per alguna cosa es coneix el nom de Ry Cooder és per l’extraordinària banda sonora del film París-Texas, però avui aquí posarem una cançó més recent d’aquest extraordinari guitarrista (i també cantant),  per deixar així constància que continua en plena forma. I qui encara no el conegui… a què esperau?

Ry Cooder és sobretot un guitarrista de gran prestigi, però tampoc s’ha de desmerèixer la seva faceta vocal. Des dels anys 60 aquest californià ens ha ofert múltiples solos i cançons brillants. El seu estil beu bàsicament  del rock-blues i del folk i per veure el gran maneig que té amb la guitarra basta saber que la revista Rolling Stone el va col·locar en la vuitena posició dels 100  millors guitarristes de la història.

Us deix la cançó  Mutt Romney Blues, el 2012, acompanyada d’un divertit vídeoclip que mescla animació, photoshop i imatges reals per fer una clara sàtira social i política.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.