Les mestres de la República

Ahir vespre, organitzat per l’OCB, a la biblioteca de Sant Llorenç es projectà la pel·lícula LAS MAESTRAS DE LA REPÚBLICA. Guillem Pont fou l’encarregat de presentar l’acte i de fer una introducció al moment històric i de referenciar-lo a la realitat del nostre poble.

La pel·lícula mostrà la valentia de les mestres republicanes, dones compromeses en la conquesta dels seus drets i defensores d’una escola moderna, pública, laica i democràtica en un moments de canvis molt importants que acabaren amb la dictadura del general Franco.

ocb

Un pensament a “Les mestres de la República

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.