Maria Galmés encapçalarà la llista del PSOE

Amb l’assistència d’una quarantena de persones, gairebé totes de Sant Llorenç, ahir va tenir lloc la presentació de Maria Galmés com a cap de llista del PSOE a les eleccions municipals de l’any que ve.

L’acte va tenir lloc al restaurant Can Pedro, en el decurs d’un sopar, i pregueren la paraula la protagonista, que va anunciar que l’agrupació local li havia demanat que tornàs encapçalar la seva llista, i Silvia Cano, secretària general d’Organització de la zona del Llevant, que va parlar de política nacional i autonòmica, de la corrupció amb que cada dia obrin les notícies, de la reforma laboral i, a nivell local, de voluntat del seu partit de reeditar l’actual pacte progressista de govern.Psoe 1

Entre els assistents hi havia representants de l’Associació de la Tercera Edat i membres del partit procedents de les agrupacions de Son Servera i Capdepera.

psoe 2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.