La cançó de la setmana

A vegades pensam que ho sabem tot de la música en català, però segurament hi ha més d’un grup que desconeixem per la raó que sigui. I en aquesta secció pretenem solucionar aquest tipus de mancança, com avui amb el grup Rauxa. No us perdeu la seva música festiva!!!

Agermanats per La Troba Kung-Fú, aquesta banda de Sabadell també aposta per la música de mestissatge: rumba, cúmbia,  i sobretot festa, molta festa i “bon rollo”. Van fer el seu primer disc al 2005, S’ha acabat el seny, van continuar al 2008 amb Teràpia de grup i el darrer ja fou al 2010 amb Dins un peixera. Si bé prometien molt amb l’obtenció del premi Sona9 al 2004 en la cateigoria de “folk i noves tendències”, he de reconèixer que no s’han acabat d’assentar, i excepte algunes cançons soltes, com la que vos present avui, no han acabat d’arribar a la categoria d’altres grups similars com Dusminguet i la Troba Kung-Fú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.