Gran èxit de la Diada de les brodadores a Sant Llorenç

Aquest any 2014, commemoratiu a la temàtica dels brodats, ha estat com retornar a través del temps per recordar una tradició tan arrelada a la nostra cultura com és la tècnica dels brodats. La principal protagonista és la dona treballadora, que amb el seu esforç i treball ha format part de la història de la cultura mallorquina.

Ahir diumenge, a Sant Llorenç, es va viure una Diada molt intensa, on tots els visitants pogueren tocar de primera mà aquest món dels brodats i poder veure la complexitat d’aquest art tan elaborat.

Hi va haver tallers, demostracions de brodadores expertes, dolços artesans, escultura en viu i música de xeremiers que acabava de completar l’ambient tan festiu que es podia sentir.

La Diada va acabar amb una desfilada de roba que podia transportar Els espectadors a través de les diferents èpoques on la presència del brodats sempre ha estat present. Tot gràcies al fet que tallers i particulars deixaren les seves peces més preciades perquè tots poguéssim gaudir de l’experiència.

Per acabar, la clausura va ser a nota de jota i boleros; ja que a tota festa mallorquina no hi pot faltar el Ball de bot.

Volem donar les gràcies a tots els que féreu possible que la Diada d’ahir ens fes gaudir tant: de saber d’on venim i valorar el nostre passat que ens ha acompanyat fins al present actual.

Seguidament trobareu els enllaços dels diaris d’avui on surt la notícia:

Última Hora

Diario de Mallorca

xerem broda broda1 brodador brodador1 brodador3 caliu desfil dolç dolç1 escultura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.