Diumenge s’inaugura la via verda

Diumenge, dia 23 de novembre, s’inaugura la via verda que segueix el trajecte del que havia de ser el tren entre Manacor i Artà.El Govern de les Illes Balears ha preparat una sèrie d’actes per a la inauguració. Els batles de la comarca plantegen dubtes sobre l’obra.

Invitació

BATLES

Un pensament a “Diumenge s’inaugura la via verda

  1. Passejaré amb molt de gust per la via verda, encara que no era això el que molts volíem.
    Trob que és millor tenir una via verda a tenir una cafetera amb rodes que tardés més de dues hores per arribar a Palma.
    Deu ser impossible tenir un tren digne per a una de les Comunitats Autònomes més riques de l’Estat?? No ho sé, tal volta un tren que amb una hora sigui a Palma sia inviable per ara, mes no oblidem que volem un transport públic digne, encara que anem per la via verda amb un somriure d’orella a orella, doncs, senyors polítics, NO ERA AIXÒ EL QUE VOLÍEM.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.