Què en trobau?

Diumenge passat es va inaugurar (a la fi) la via verda. En Serafí Lliteres en un article ja va deixar clara la seva opinió; un servidor, Pau Quina, també ho va fer; però, i tu estimat lector? Quina opinió et mereix la via verda?

Contesta a través dels comentaris!!!

4 pensaments a “Què en trobau?

  1. A jo m’agrada… A part de pensar que el traçat per on va no és el millor perquè hi passi el tren a dia d’avui (reconec que en determinats punts no és tampoc molt atractiu per una via verda), crec que la via verda ha quedat bastant bé; el paviment és molt còmode tant per córrer com per anar en bici, la vegetació i zones de descans han quedat bastantndecents, i en definitiva, crec q la gent la disfrutarà molt. De fet ja ho està fent.

  2. El concepte en si mateix de via verda em sembla realment interessant. Tot i això, aquesta és una excusa per evitar tirar endavant el tren, que considero que hagués estat més interessant perquè el municipi de Sant Llorenç és realment deficient en transport públic, i la qual cosa crec més ecològica i eficient des d’una perspectiva global. Per altra banda, i retornant amb la idea de la via verda, disposem de molts camins i camades mal arreglades que haguessin pogut formar una xarxa molt més interessant per interaccionar amb la natura i crear una xarxa de vies verdes. Per tant, potser és un sentiment contraposat: La impotència de no poder fer real el projecte del tren amb un sentiment de parcial satisfacció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.