Divendres 5 de desembre el “xou” de Madò Pereta arriba a Sa Màniga

Un espectacle basat en el popular personatge de Madò Pereta, que fa un repàs des d’un punt humorístic i musical de la seva vida i de l’actualitat que ens envolta, juntament amb altres personatges, com són el seu fill Jaume i na Juani, la seva dona de neteja de sempre. Tots tres ens conviden a fer un viatge de records, un viatge interactiu a on el públic es converteix en un personatge més de l’espectacle.

Les entrades per a aquest espectacle GRATUÏT es distribueixen únicament a taquilla a partir de les 17 h el mateix dia de l’espectacle. No es reserven prèviament. Espectacle del Circuit d’Arts Escèniques de Mallorca.

foto Quin món Pereta cartell madò pereta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.