L’Associació Dignitat i Feina, Premi Popular COPE 2014

El passat 17 de novembre la cadena COPE Mallorca va fer públic els Premis Populars en la seva trenta-cinquena edició. Uns guardons amb llarga trajectòria entre els premiats d’aquets any, trobem l’obra social i solidària del projecte “Dignitat i Feina”, que ajuda a persones en greu necessitat i perill d’exclusió social, organitzant la recollida d’ametlles i garroves dels nostres camps que d’una altre manera es desaprofitarien. Aquest projecte aconseguí l’ajuda dels propietaris que cediren les finques des de llavors, han collit més de 325 tones d’ametlles i garroves i cada any la xifra és fa més gran. L’any passat es van collir més de 55 tones de garroves i 35 d’ametlles, de 130 finques, amb el treball de més de 50 persones. L’associació fou creada a l’estiu del 2009, per Fra Tomeu Pastor, franciscà i rector, aleshores, de l’església Mare de Déu dels Àngels de Cala Millor.
Dignitat i Feina és una associació sense ànim de lucre, apolítica, aconfessional, que compta amb un gran grup de voluntaris que donen suport i comparteixen la idea del projecte. Al maig de 2013, els Franciscans del Tercer Orde Regular varen assumir com a pròpia l’associació Dignitat i Feina, com a projecte consolidat, que ja té el carisma del compromís social franciscà.
Fra Tomeu Pastor 28-07-2013 007-crop
Fra Tomeu Pastor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.