La cançó de la setmana

A part de ser bona, l’obra de teatre In the backyard, del meu bon company Jaume Miró (que recentment ha escrit també la celebrada Dels llargs camins), em va fer descobrir aquesta bona cançó que us present avui de Belle and Sebastian: I want the world to stop.

Belle and Sebastian són un grup escocès aparegut als anys noranta que representen a la perfecció el model de pop indie exitós. De fet, són una màquina de fer hits enganxosos amb ben pocs elements. La seva música és senzilla, harmoniosa i bella, amb unes tornades sempre atractives. N’és la prova aquest I want the world to stop, subtitulat al castellà:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.