Tirar la pedra i amagar la mà (i donar la culpa a un altre)

“Amb totes les irregularitats em  faig el suec i amb les declaracions den Llado tenc sa coa de palla. La seva millor defensa és atacar en Llado. Demanaras disculpes a en Madiop o seguiràs fent-te suec.”

Aquestes eren les paraules que vaig llegir a un comentari d’una noticia que titulava, en boca de Biel Barceló: “Lladó s’ha carregat les primàries en dos dies i això no li perdonaré”. Tant era lo que la gent d’Esquerra hagués dit. Tot formava part de l’estrategia conjunta del PSM i IV en contra d’Esquerra.

Esquerra accedí a entrar a dins MES sense ni tan sols dret a vot a dins l’executiva. Ho férem amb tota la bona voluntat del món. Però d’ençà d’abans de les primàries i fins ara no ens en trobat res més que atacs cap a nosaltres.

Començant pels atacs rebuts per part d’en David Abril, seguint per les fotos de l’executiva de MES filtrades a la premsa, en Biel Barceló demanant a en Joan que dimitís com a president d’Esquerra, els atacs rebuts per part del “cap” del sector crític i que -coincidències de la vida- aquests dies ha deixat la militància a Esquerra per passar a militar a MES, fins arribar a les declaracions d’aquests darrers dies de na Fina Santiago a Ona Mediterrània a on seguia diguent que era el president d’Esquerra qui havia de demanar disculpes i fins i tot culpava a en Madiop Diagne d’haver dit mentides sobre el tracte racista patit per part dels seus companys el dia de les votacions.

Tot i aquest atac continu per part seva, les opinions negatives de cap a Esquerra Republicana es concentren bàsicament al diari ARABalears, que com diu aquest escrit de n’Antoni Riera “L’AraBalears fa unes cròniques absolutament posicionades al costat de la postura oficial del PSM. Els articles, alguns signats, altres sense signatura, són plens de judicis de valor i d’opinió per part dels cronistes. L’enfrontament amb Lladó és tan obvi que en una notícia que titulen “Lladó encén les xarxes” han de fer servir una frase agafada de l’Última Hora”.

Diversos articulistes d’altres mitjans ja han fet palesa la seva desconfiança al voltant dels fets. Entre d’altres hi podem trobar a:

Pep Verger

Screenshot_2014-11-22-14-17-57

Guillem Rosselló, Joan Guasp i Miquel Munar

IMG-20141130-WA0000

Matías Vallés

IMG_20141206_114028

Crec que, vists tots aquest atacs rebuts de forma sistemàtica, no se’ns pot culpar de res a la gent d’Esquerra. Durant aquests dies aquesta gent s’ha dedicat a encendre el foc i tirar-hi benzina, culpant-ne a Esquerra i finalment s’han volgut penjar la medalla d’intentar apagar el foc que ells mateixos havien encès.

Crec que la proposta d’Esquerra per continuar a dins la coalició és extremadament generosa i està feta pensant en clau de país. Esquerra apostà per MÉS, poden dir lo mateix PSM i IV?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.