Renshinkan

2014-10-11 17.40.31MIQUEL CABRER, DEL JUDO RENSHINKAN,  HA ESTAT CONVOCAT PER LA SELECCIÓ ESPANYOLA

En Miguel ha estat notícia aquests dies, perquè ja forma part de l’equip Nacional cadet (15,16 i 17 anys) de la selecció espanyola, que l’ha convocat al Centre d’alt rendiment de Granada, Sierra Nevada.

Aquest CAR va ser ideat a principis del 90 perquè els  esportistes dels equips nacionals preparessin els seus entrenaments amb el sistema denominat d’altitud, aquest cas 2.300 metres sobre el nivell de la mar.

Són molts els esportistes d’elit que unes setmanes abans d’importants competicions es concentren a les muntanyes de prou alçada per realitzar els seus entrenaments. El fet de treballar tan alt, on hi ha menys oxigen, els beneficia substancialment un cop tornin al seu lloc habitual.

Per en Miquel, de només 16 anys, això és una experiència totalment nova de la qual espera aprendre’n molt i aprofitar-la al màxim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.