La cançó de la setmana

En aquesta secció és ben hora de posar un poc d’adrenalina… El rock de Backyard Babies s’encarregarà de posar-la. Això segur!!!

Un dels directes bons que vam tenir ocasió de presenciar (i per dues vegades, una a la Fira del disc i l’altra a la sala Cultura Club) el meu bon amic Jeroni i jo, va ser el dels suecs Backyard Babies. Energia en estat pur, guitarres a tota marxa, ritme frenètic… van fer del seu concert tota una experiència. El seu hard-rock amb influències punk és nítid i no una mescla de sons estridents sense gens d’harmonia, com a vegades passa en aquests grups, però això no els resta gens de força.

Us present el vídeoclip de Brand New Hate, una cançó feta mab la seva força habitual, encara que el vídeo advertesc que no cal agafar gaire seriosament (i fins i tot així no deixa de tenir un poc de massa testosterona, en el pitjor sentit del terme).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.