UN GENER MÉS MUSICAL QUE MAI A SA MÀNIGA

L’ingredient principal d’aquest mes serà la música.

Aquest mes de gener l’Ajuntament de Sant Llorenç ens acostarà al món dels musicals en la programació de l’Auditori sa Màniga de Cala Millor, que ja podeu consultar a la web www.samaniga.es.

Per al dissabte 3 de gener ja no hi ha entrades per al tan esperat musical MOONWALKING (o un viatge a L.A.), sobre Michael Jackson, amb la direcció de Francesc Riera. S’està estudiant amb la companyia poder oferir una nova funció més endavant.

El dimarts 6 de gener torna el gran èxit HERODES, REI, que la temporada passada va dirigir Rafel Duran. Amb els grans actors Santi Pons, Toni Gomila, Joan Bibiloni, Àlvar Triay, Joan Manel Vadell i Rafel Ramis.
L’obra se situa al palau del rei Herodes en el moment en què els seus servents li comuniquen la visita de tres astrònoms, els reis mags, i li parlen del naixement de Jesús. A partir de l’anunci d’aquesta visita es crea tota una intriga entre el mandatari i la seva cort, amb personatges com els seus criats i administradors.

Passades les festes de sant Antoni, el dissabte 24 de gener podreu veure PETER PAN, el gran musical d’aventura. Aquesta nova versió, dirigida per Rafel Brunet, ens durà al País de Mai Més, on els infants riuran, s’emocionaran, ballaran i cantaran, i on els més grans podran tornar a la infantesa i a creure novament en les fades. Peter Pan, acompanyat per Wendy, Campaneta, els Nens Perduts, els Pirates i el seu malvat Capità Garfi, ens faran viure una aventura que ens portarà de Londres a l’illa de Mai Més. Amb efectes especials, canvis de decorat, vestuari espectacular, vols aeris… i sobretot diversió assegurada.

El darrer espectacle del mes serà el dissabte 31 de gener, amb el concert del grup ALOMA, que presenta el seu disc Sortides. Aloma compon cançons des del 2009. Ara ens presenta deu cançons d’autoria pròpia. Aloma ja té experiència ens els escenaris ja que ha compartit concerts amb artistes de ressò com Antònia Font, Tomeu Penya-Gèminis i Anegats.

Just abans del concert, el mateix dissabte 31 a les 18 h, s’inaugurarà l’exposició de MARTA MATAMALAS, la guanyadora del XXVI Certamen de Pintura de Son Carrió 2014.

Recordau que podeu comprar les entrades dels espectacles a la taquilla o al telèfon 971 587373.

5

imatge-cartell imatge-cartell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.