Fems

Avui fa vent. Per això és probable que moltes bosses grogues, d’aquelles que s’utilitzen per treure els “envasos lleugers”, es trobin aperduades, lluny de caseva, arraconades dins un recer o dins les cases d’algunes famílies que les hagin recollides.

I és que aquells ganxos que posaren a les façanes de les cases només serveixen per a què els veïnats hi pengin les bosses, però no per a què els operaris de la neteja les hi tornin deixar una vegada buides. Això és lògic, perquè si els camions només passen per uns determinats carrers, aquests operaris haurien de donar algunes passes per deixar-les al seu lloc habitual, i resulta més còmode abandonar-les en terra, als capsdecantons, encara que els cans les compixin o el vent se les emporti onsevulla.

Això ja s’ha denunciat diverses vegades, amb uns resultats desencoratjadors, i esper que no condueixi a què la gent decideixi deixar de separar i reciclar i ho afiqui tot dins les bosses de la brossa.

Molts d’anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.