Diada lúdicoesportiva per una bona causa

Ni l’aigua ni el fred frenaren als esportistes.

Organitzat per el Fitclub24 Mallorca, amb el lema MOU-TE,el passat diumenge 28 de desembre fou la diada benèfica.

Amb una gran col·laboració de tots els comerços de Sant Llorenç des Cardassar i molts de la resta de la comarca de Llevant, es va dur a terme la segona edició de la Jornada solidària contra el sedentarisme, 2014.
A pesar del mal temps va ser tot un èxit, va ser una diada plena d’activitats que començarà a les 10 del matí amb una Marxa solidària guiada per Nordic Walking Llevant i un entrenament de running organitzat pel club Malalts de Turmell. A la carpa de la plaça de l’Església es pogueren fer sessions de Zumba i Fitclub guiades per na Victòria Massanet i en Sergio Trantino respectivament. Mentres tant, els mestres paellers elaboraven el dinar d’aquesta diada solidària.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 11 12 13 14 15 16 17

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.