Crònica de l’espectacle “Altre pic Nadal” per M. Eugènia Jaume

Per problemes de salut i familiars no vaig poder acudir al concert espectacle “Altre Pic Nadal” del passat diumenge 4 de gener. Em feia molta il•lusió veure el resultat final de l’esforç conjunt de Esqueix Teatre, la Banda de Música de Sant Llorenç, La Coral Llorencina i els Xeremiers del Puig de Sa Font, amb la col•laboració de l’OCB.
I qui millor en podia informar del concert que la bona amiga M. Eugènia Jaume, presidenta de la Banda de Música. Amb el seu enginy en va fer el següent resum que defineix molt bé com va ser el concert “Altre Pic Nadal”
Gràcies Maria Eugènia, i felicitacions a tots els participants.
Maria Eugènia

Un altre pic Nadal!
Bones! aquí te faig cinc cèntims del concert, t’ho faig una mica esquematitzat.
Organitzador: Tomàs Martinez Miró
Abans de començar va fer una petita introducció al que seria l’esdeveniment.
Abaixen els llums i comencen els Xeremiers des Puig de Sa Font amb el Ball de l’ós des del cor.
Tot seguit van començar a intercalar peces la coral llorencina i la banda, amb uns poemes entremig i intervencions de membres d’esqueix teatre.
Amb això na Cati Amer fa un crit: Sibil•la…..
Comença el cant de la sibil•la, interpretat per Margalida Galmés, a l’orgue Antònia Ordinas i els ocells per Joan Bauzà.
Destacar poemes de Miquel Marí i Pol, el tradicional poema de Nadal l’Escola es tancada i intervencions referents als mitjans de comunicació actual: xarxes socials i mòbils, els joves no es desferren d’ells.
Grans interpretacions de la coral, on interpretaren, El noi de la Mare, Cançó de bres per una princesa negra, entre moltes d’altres. Destaquem les solistes Aina Soler i Cati Amer.
La banda, fent un barreig de peces Mallorquines i peces internacionals va acostar al públic al Nadal.
El concert va acabar amb la cançó “El Cant dels Ocells” on la directora de l’escola de música Arantxa Calvó va cantar i la banda la va acompanyar.
Agrair la dedicació de Tomàs Martinez, del director de la banda, Damià Muñoz, la directora de la coral Arantxa Calvó, Esqueix Teatre, Els Xeremiers des Puig de Sa Font, per un concert on el Nadal va ser al cor de tots,
Molts d’anys i Bon any,
RICOH IMAGING

RICOH IMAGING

RICOH IMAGING

RICOH IMAGING

RICOH IMAGING

RICOH IMAGING

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.