MOU-TE. Èxit de participació

Na Joana Maria Oliver ens ha fet arribar aquest escrit:
Gran èxit de participació a la II Jornada Solidària contra el Sedentarisme, Més de 600 persones de Participació i una recaudació de 4.885,35€!
Sota el lema de  “MOU-TE”, es va dur a terme el passat diumenge, 28 de desembre, a la localitat de Sant Llorenç des Cardassar, una jornada solidària a favor de les Associacions Tip-Tap, Impuls Ara i Estel de Llevant, organitzada per FitClub 24 Mallorca i patrocinada per l’ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Malgrat la pluja intensa i del mal temps regnant durant tot el dia, la gent de Sant Llorenç i dels pobles de la comarca, varen poder gaudir de les diverses activitats esportives que es varen dur a terme durant tot el matí, com una Marxa solidària guiada per Nordic Walking Llevant, entrenament de running amb el Club Malalts de Turmell, sessions de zumba i fitclub, guiades per na Victòria Massanet i en Sergio W. Tarantino. També gaudírem de Hip-hop amb els ballarins de 9ritme i Batucada amb Batukoma. Per el més petits, es varen dur a terme jocs infantils, organitzats pel Consell de Mallorca.

I per culminar sa jornada, es va preparar una gran paella, per 400 persones, elaborada per cuiners i col·laboradors de la comarca. A més a més, va tenir lloc també un concurs de postres casolans, on ses “madones” es varen poder lluir amb les seves arts culinàries davant un selecte jurat format per: en Tomeu Caldentey (cuiner), Toni Gomila (actor) i Joan Bibiloni ( cantautor).

Per acabar la diada, hi va haver ball de bot, organitzat per Va de Jota i amb la participació de l’agrupació folklòrica de Sa Torre.

 Des de Fitclub 24 Mallorca, club de nutrició i esport, crearem l’event per promocionar l’esport, els hàbits saludables i la Salut i la Cooperació i la Integració!  Volem agrair a totes les persones, entitats i empreses de la comarca què, de manera voluntària i desinteressada, varen contribuir amb la seva participació i a que es pogués dur a terme , amb èxit, aquesta II Jornada Solidària. Cada any més gent es suma a la proposta, més de 600 persones de participació i una recaudació de 4885,35€! Aquestes jornades no serien possible sense la col·laboració multitudinària del Poble de Sant Llorenç!
L’associació “Impuls Ara”, nins en TDAH (trastorn per dèficit d’atenció i/o hiperectivitat) amb les donacions, dur a terme xerrades per el pares i/o nins amb aquesta problemàtica i  sobre tot intenta arriba al professorat amb general, que es aquí on em trobat mes mancança de sabres i medis per tracta aquesta problemàtica; al mes de juliol es far el Campus per TDAH, on els monitors son professionals (psicòlegs, pedagogs).
L’associació “Estel de Llevant” destinarem els doblers recaudats a dotar la cuina taller d’electrodomèstics. L’any passat poguerem emmoblar la cuina i aquest any comprarem els electrodomèstics gràcies a les Jornades Mou-te.

Des de l’Associació “TIP-TAP” volem donar les gràcies al FITCLUB MALLORCA per la l’organització de la II edició de la JORNADA SOLIDARIA CONTRA EL SEDENTARISME que, amb el lema MOU-TE, tingué lloc el passat 28 de desembre a Sant Llorenç.

També volem d’agrair la col·laboració de tots els comerços de St. Llorenç, molts de la resta de la comarca de Llevant i a totes aquelles persones que d’una manera o l’altra volgueren aportar el seu granet d’arena.

Entre tots heu fet possible que la jornada d’enguany, a pesar del mal temps, tingués una participació encara superior a la de l’any passat.
Per la nostra part, enguany destinarem la aportació que ens heu fet al  PROJECTE ENGRONSA. Amb aquest projecte, tenim la intenció de dotar d’engronsadores adaptades pels infants amb necessitats especials al major nombre possible de parcs infantils dels municipis, intentant arribar al màxim nombre d’Ajuntaments i altres administracions com la d’Educació. Aprofitarem també per donar les gràcies al CLUB ROTARY DE BELLVER per ajudar-nos a fer-ho possible.

jornada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.