La cançó de la setmana

Ara que ja sabem quina és la cançó de l’any d’aquest 2014 (enllaç), arrancam la carrera d’aquest 2015 amb un poc de rock-pop en català. Concretament avui us present Ricard Puigdomènech.Dit així potser no el conegueu, però si us dic que era el guitarrista de Loquillo y los Trogloditas segur que ja us sona més.

Aquest músic català des del 2004 va iniciar la seva aventura en solitari amb el disc No ens faci falta la sort, en el qual va comptar amb la col·laboració de músics com Gerard Quintana  o Cris Juanico. La veritat és que no va tenir un gran èxit, però ha continuat amb la seva carrera en solitari fins al dia d’avui.

Personalment  trob que no sobresurt gaire de la línia del pop-rock català dels darrers anys (diríem que és un més, correcte i  ja està), però així  i tot algunes cançons són més que agradables, com la següent:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.