Conta Contes. NEDA QUE NEDA de Leo Lionni

Era l’únic peix negre entre tots els peixets vermells, nedava més ràpid que tots els seus germans i germanes i, potser per això, en Neda-que-neda va poder escapar de la famolenca tonyina que va engolir tota las seva família. Pobre Neda-que-neda tot sol va nedar fins a les profunditats homides i fosques dels oceans on va veure meravelles que no hauria pogut imaginar mai: meduses transparents, anguiles tan llargues que no acaben mai, arbres submarins i uns nous amics amb qui fer front a la vida…820c966ed6591447295a0ffb6c40a619 Nadarin th

Si voleu conèixer la història de Neda-que-neda us ESPERAM DIVENDRES DIA 23 A LES 17:30 A L’ELEFANT VERD. Preu: 5 euros. Edat recomanada, a partir de 3 anys

Per un millor funcionament de l’activitat us pregam confirmar assistència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.