Concert de la Glissando Big Band & Sergi Vergés a Manacor

La Glissando Big Band actuarà per segona vegada al Teatre de Manacor, i en aquesta ocasió retrà homenatge a la música inigualable del gran Duke Ellington, pianista, director d’orquestra i un dels millors compositors del segle XX, que va formar i mantenir durant dècades la que podem considerar la big band més influent de tota la història. Tot això de la mà de Sergi Vergés, director de la Big Band del Conservatori Superior del Liceu, trombó baix titular de la Barcelona Jazz Orquestra i un dels arrangistes més elogiats tant a escala nacional com internacional.
Dia 8 de febrer al Teatre de Manacor. Hora: 19:00h. Entrades:7€
Més informació al Teatre de Manacor: teatre@teatredemanacor.cat – Telf. 971 55 45 49

Mateu Riera Sureda
www.glissandobigband.com
Benet FemeniaBenet FemeniaGBBManacor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.