El Món al teu palmell(3)-Edició fotogràfica des del mòbil

No hi ha color. Editar les fotos al mòbil o la tauleta és molt més ràpid, pràctic i barat que fer-ho des de l’ordinador.
Hi ha aplicacions d’edició fotogràfica per a tots els gustos, començant per la “Galeria” que inclou Android per defecte, i d’altres com poden ser Aviary, Snapseed, Pixlr, Photo Editor, Lightroom, VSCO Cam, Afterlight
Totes tenen els seus defensors i els seus detractors, jo personalment us recomanaré Picsay Pro (també hi ha una versió gratuïta més limitada) que per a mi és la més completa i que, a més de fer els tipics retocs fotogràfics, et permet fer divertits muntatges com el que podeu veure tot seguit.

En Lluc Vader i n'Obi Pau Kenobi

En Lluc Vader i n’Obi Pau Kenobi

No faré ara una explicació de com retocar les fotos o fer els muntatges, si voleu aprendre això i d’altres coses, podeu venir aquest dimecres (11 de febrer) a les 19:30 a la biblioteca de Sant Llorenç. Fins llavors 😉 .

3 pensaments a “El Món al teu palmell(3)-Edició fotogràfica des del mòbil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.